Sporo norweskich redneków, blokują grę, są głośno jak troll na targu rybnym. Pole cukierkowe ale z czasem nudne. Obsługa oszukuje 7 na 10 rozliczeń pobytów lub green fee, które są ze zniżką. Oczywiście zawsze mają jakieś wytłumaczenie i przepraszają. Śniadania zwyczajne, sok z pomarańczy świeżo wyciskany to plus, kolacje dobre, basen latem jest całkiem dobrym pomysłem. Nie wszystko działa w domkach, błędy konstrukcyjne ledów w łazienkach.
Wspaniale miejsce. Przepyszne jedzenie, cudownie podane, świeże produkty. Bardzo miła obsługa, pomocna w wyborze dań. Klimatyczny wystrój. Godne polecenia oczywiście steki- i te z argentyńskiej i te z polskiej wołowiny. Oba antrykoty wspaniałe, t-bone genialny a jagnięcina rozpływa się w ustach. Czekoladowy deser to istna wisienka na torcie. Gorąco polecam to miejsce.
Obiekt na najwyższym poziomie i śmiało może rywalizować z polami golfowymi znanymi na całym świecie.
Ogrom pracy greenkeeperow i ogrodników włożony w przygotowanie każdej części zieleni jest widoczny w około budynków noclegowych oraz na samym polu golfowym.
Pokoje (ja spałam w bungalow) czyste, pachnące a olbrzymim plusem dla mnie były przepiękne żele pod prysznic marki Rituals
Cudowne miejsce na spokojny urlop . Mnóstwo zieleni , piękne pola golfowe , basen , na miejscu fantastyczna restauracja Sierra Steak House . Obsługa na najlepszym poziomie jaki może być . Bliskość morza to dodatkowy atut ( około 20 min jazdy samochodem i jesteś na plaży ) Zakwaterowanie w pięknych bungalow z bardzo wysokim standardem . Polecam każdemu
Piękny Resort , wyśmienite dania w Restauracji , zakwaterowanie w pięknych bungalow . Pole golfowe chyba najlepsze w Polsce . Wszystko poziom światowy . Jesteśmy zachwyceni i na pewno wrócimy