Tak wygląda wasz kurczak, nawet po przesadnym ugotowaniu. Proszę bardzo. Najgorszy kurczak w historii.Chciałbym zapytać, w jaki sposób odbywa się u Państwa ubój kurczaków?
Mieszkam na stałe w Wielkiej Brytanii. w Sobotę kupiłem Waszego kurczaka w Chińskim Supermarkecie.Zainteresował mnie kolor miesa. Lekko żólte- różowe, oczywiście mrożony,. Kurczak razem z główą. Czyli normalne dla Chińczyków. Właśnie jestem po degustacji rosołu i miesą. Macie Państwo tak doskonałej jakości produkt, że jest on w zasadzie niespotykany na rynku angielskim. Rosół to jest moj konik... zawsze gotuje go tak samo. Mięso zalewam wrzatkiem, gotuje okolo 5-7 minut i wylewam wszystko. Myję mieso, garnek , zalewam zimna woda i zaczynam gotować. Podczas tego pierwszego krotkiego gotowania już wiem jakiej jakości mam produkt(mieso kurczaka), wiekszość wydziela nieprzyjemny zapach i powoduje odruch wymiotny. wtedy trzeba powtorzyc zalanie wrzatkiem i gotować nastepne kilka minut i wylać zawartość garnka.
Państwa produkt jest fantastycznej jakośći. wynika to ze sposobu karmienia kurczaków. Gratuluje osiągniętego celu i sugeruje ekspansję. Nikt was nie pobije z jakością.
Niestety. Pierś z kurczaka kupiona w E.Leclerc Łódź. Robiona metodą Sous vide. Żylasta, twarda. Podejrzewam że przerosty włókien mięśniowych. Gorszego kurczaka jadłem tylko raz w życiu z firmy Twist a kurczaka kiedyś jadłem dużo. Proszę zróbcie coś z tym bo tego nie da się jeść. E.Leclerc Łódź chyba szuka dobrego dostawcy. Widzę że firma Twist już znikła z lodówek. Wasz kurczak wyglądał obiecująca ale chciałem zjeść mięso a jadłem chyba tkankę łączną.
W życiu nie jadłam tak okropnego kurczaka:( kupiłam w lidlu piersi kurczaka z tej firmy i nie dało się go zjeść... Był jak kawał gumy, nie mogłam go ani, pokroić ani pogryźć. Pierwszy raz trafiłam na takie coś:( Sylwestrowy rodzinny obiad zakończył się zjedzeniem ryżu z kapustą kiszoną. Odradzam. Dodatkowo rezygnuję już definitywnie z robienia zakupów w Lidlu.