Dla mnie ok. Dojazd do firmy straszny. Wszędzie 15T ale nie ma co się bać i trzeba jechać. Przed firma szutrowy parking gdzie trzeba stanąć. Później rejestracja na portierni gdzie miła pani zapisze i każe czekać. Informacje o wjeździe podaję przez CB więc nie trzeba chodzić. Wjazd na wagę gdzie daja obiegowke i podadzą info gdzie i jak jechać. Podjazd pod rampe bez otwierania drzwi. Przy rampie 3 okienko gdzie trzeba zdać obiegówkę i czekamy w aucie. Po załadunku pani zadzwoni by odebrać dokumenty z tego okienka i jedziemy. Jeszcze tylko waga i portiernia i mozna jechac. Procedury proste bez zbędnego chodzenia pytania itp. Dla mnie bardzo ok
Rewelacja. Wystarczy jedna wizyta, żeby przejść na dietę wegańską. Współczuję ludziom, ktorzy tam pracują. Musiałem prać wszystkie rzeczy, bo przesiąkły zapachem. Wjazd i wyjazd szybko i bezproblemowo. Obsługa na biurze i dalej w głębi, miła.
Pierwszą rzeczą, z którą będziesz musiał się zmierzyć, jest dotarcie na miejsce. Problem w tym, że ze wszystkich stron jest mnóstwo znaków 15-tonowych, więc trzeba podjeżdżać pod znakami. Nie ma jasnej drogi, aby dostać się tam bez zakłóceń. Kiedy przyjechaliśmy, był parking na noc, całkowicie zablokowany przez ciężarówki firmy. Ale jest szansa na potknięcie. Strażnik pozwala na przerwę. Dotarliśmy i idziemy do ochrony. Wszystko jest jasne, numer ciężarówki, numer ref., jeśli istnieje, i tak dalej. Poproszą Cię o udanie się na wagę. Wszystko jest jasne, dają mapę, gdzie iść. Dokumenty zostały przekazane w momencie ich przesłania. Magazyn został szybko załadowany. Kierowca czeka w samochodzie. Podchodzimy do rampy z zamkniętymi drzwiami. Na parkingu znajduje się toaleta. Nie ma już żadnych udogodnień. Ładują mięso. Przyczepę należy schłodzić przed załadunkiem.
Na portierni bardzo mili ludzie pracują, wszystko sami mówią, nawet nie trzeba pytać. A w magazynie robią bo muszą a tak po za tym dość sprawnie, godzinę czekaliśmy na parkingu firmowym. Rozładunek sam w sobie szybki dość